the bike club

Project:
The Bike Club

Location:
London

Currently under construction.

 

Set over two basement levels in central London, this bike club is set to become a buzzing hub for city slickers and cyclists alike. Highlights include a variety of bike parking, two pump stations, top-notch changing rooms, personal lockers and a bike repair shop.

The Bike Club Interior Design Project Exterior

‘The brief was to create an edgy space with maximum bike storage and high-end member facilities.’

The brief was to create an edgy space with maximum bike storage and high-end member facilities. The overall look is raw and industrial, a striking combination of old and new. An eye-catching chevron bike lane snakes throughout the space and bespoke neon lighting creates natural flow. Bespoke joinery was introduced to the changing rooms and repair shop to create a more luxurious member experience and vintage gym equipment was used to add personality, a nod to the character of the building. Lockers have built-in ventilation to dry wet clothes, vanity counters include hair dryers and beard trimmers and the bike repair shop includes a dry-cleaning station. Where do we sign up?

The Bike Club Interior Design Project Changing Room

Enter your email address below to join the club and download an exclusive case study project…