the agency

Project:
The Agency

Location:
London

The goal was to transform this tired London office into a practical and professional space which would capture the playful personality of the company and its employees. With a lengthy list of requirements and limited square feet, the aim was to make the space as flexible as possible. We introduced spaces to be used by both employees and customers including a variety of meeting rooms and compact skype pods with fold-down tables. The kitchen doubles up as a training zone for thirty and when not in use, the boardroom becomes a space for in-house table tennis championships.

The Agency Interior Design Project 9

‘When not in use, the boardroom becomes a space for in-house table tennis championships.’

The reception area was crying out for some drama so we added a bespoke island reception desk and hand painted graphics to the walls and floor. The colour scheme was inspired by the existing branding but the colours were toned down and complimentary finishes were added to subtly embody the brand within the space.

The Agency Interior Design Project 10

Enter your email address below to join the club and download an exclusive case study project…